Zaterdag

▬ Silent Disco ▬

Meer info later!

 

▬ Solar Plexus ▬

Set time: 18u30 – 19u30

Genre: indie
SOLAR PLEXUS is het debuut van Lendeledenaar Freek Foulon. Na een intensieve jazz-opleiding aan het conservatorium van Brussel zocht Freek opnieuw naar de eenvoud van muziek. Geïnspireerd door artiesten zoals Eels, David Crosby, Joni Mitchell en Isbells maakt Freek songs waarin tekst en muziek elkaar omarmen.
 
 
 

▬ Prozak de kreuners tribute  ▬

Set time: 20u00 – 21u45

Prozak de Kreuners tribute is de tweede band van de avond.
Deze 5-koppige band brengt een tribute aan DE KREUNERS!
Prozak brengt heel wat hits die iedereen aan het zingen en dansen zal krijgen. Afgeleverd met de kracht en passie om een authentieke De Kreuners sfeer neer te zetten, zoals het hoort.
 
 
 

▬ Radio Vader  ▬

Set time: 22u00 – 00u00

Radio Vader is een rock ‘n roll coverband afkomstig uit buurgemeente Heule.
Dit vijfkoppige leger eert de goden van de jaren 80,90,00’s. Bij deze knotsgekke Jedi’s passeren o.a. Queen, The scene, Whitesnake, AC/DC… Rock’n roll from hell/heaven/earth met de toestemming van Freddy Mercury.
Ze zetten reeds eerder al de tent op de Tinekesfeesten in vuur en vlam, nu is het de beurt aan Lendelede.
▶ May the force be with you! ◀️
 

▬ Tweedehands  ▬

Set time: 00u00 – 01u00

Neen, dit is geen zoekertjessite maar wel het dj duo Tweedehands .
Tweedehands wil het publiek plezieren met schijven die fout zijn, maar waarop je eigenlijk toch gewoon wil dansen ‘like nobody’s watching’. Dus hou je 80’s kleren aan of zoek nog vlug een fout trainingspak. Jaag de verkoopcijfers van de kringloopwinkels eens fameus de hoogte in en kom dansen tot die fancy joggings van uw lijf vallen, want aan de muziek zal’t ni gelegen hebben! 🙂
Deze heren draaiden al reeds de afterparty op de cyclocross in Gullegem, ze reisden al af naar Spanje met Route du Soleil en ook Het Depot in Leuven is voor hen geen onbekende plaats.

▬ 5napback  ▬

Set time: 01u00 – 02u00

genre: All-round
5NAPBACK (uitgesproken als Snapback en 5nappie voor de vrienden) kan zijn naam al achter tal van shows zetten. Sinds het winnen van België’s grootste dj-contest “MNM Start to DJ!” in 2016 gaat het ontzettend hard.
Hij draaide in het verleden al op Tomorrowland, Balaton Sound (Hongarije), Sunrise Festival, Dance-D-Vision, Snowbreak (Andorra), Hype O Dream, Versuz, Tropics (Lloret De Mar), Student Kick-Off Gent, Stressfactor, Summerfestival, Fantasia Festival, …
 

▬ Herman Heüning  ▬

Set time: 02u00 – …u…

Genre: disco, alround… » FEEST
Herman Hëuning staat dit jaar voor de 10! Keer op de skalulfeesten. Dat deed hem nog nooit iemand voor.
Onze koning van de afterparty doet dit jaar voor al zijn trouwe fans een schepje boven op. Herman zal ons buitenpodium op de koer afsluiten en vanaf 3u kan je hem volgen naar binnen om het feestje verder te zetten tot in de vroege uurtjes. 🌄

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.