We vliegen er in!

We vliegen er in!

Hohoho

Wat is het weeral koud dezer dagen! Maar hier bij de Skalulfeesten blijft het vuur aanwakkeren. Dit jaar namen we afscheid van een aantal leden van de werkgroep. Een hele dikke merci aan Aurelie Hanssens
alsook Isaura Dewitte voor de warme inzet en enthousiasme. Ook Robin Demets om de afgelopen jaren de centjes te tellen en al het andere harde labeur 🙂

Dankuwel aan Sander Geldof, Jerom Scheldeman en Margo Vansteenkiste om de Skalulfeesten draaiende te houden. Dikke merci allemaal!

Om onze werkgroep terug wat aan te dikken dit jaar kwamen Liese Decroubele en Kevin Vangheluwe zich spontaan melden! Ook vervoegde Mathieu Deneir zich bij de groep na ons gezellig infomoment, Groetjes van de Skalulfeesten.

Dit jaar stuurden we ook postkaartjes rond naar de jongere generatie onder ons om een frisse kijk in de werkgroep te krijgen. De post leverde ons 2 rosse knallers op, namelijk Sylvie Vandaele en Lotte Spillebeen.

Samen met Karlien Goemaere, Emiel Goemaere, Robbe Decroubele, Louis Vandenburie, Marieke Malysse en Hanne Buyse vormen al deze toppers de bron van de Skalulfeesten. Als je ze ziet lopen op straat geef ze eens een dikke duim omhoog en een ferme high five, want ook dit jaar zullen ze voor een spetterend zomers festijn zorgen! Indien je je nog altijd geroepen voelt, laat ons iets weten en wie weet kan jij alsnog deze bende vervolledigen!

Tot de volgende

xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.