Verslag van ons 35uren weekend

Verslag van ons 35uren weekend

Hey ho, let’s go! Na de 35 uren hebben we er allemaal nog meer zin in gekregen. De Skalulfeesten zien wij helemaal zitten. Heel erg bedankt nogmaals aan alle aanwezigen tijdens de 35 (meest fantastische en geniale ) uren (van het voorjaar).

Vanaf de opening met de burgemeester zijn we er helemaal ingevlogen. De gemeente dronk hun pintje in een keer op. Ons lieftallige kalfje (met dank aan Ijshoeve Ten Hoochstede) zorgde ook voor heel wat spanning door schijn manoeuvres te schijten. Er werd heel wat af gekubbd met dank aan alle deelnemers van het kubbtoernooi.

Ook heel erg bedankt aan alle BBQ’ers, het was een enorm succes met de lekkere vleesjes van Vens en groentjes van Bij boer Jan. De toogzitters gaven ook niet gemakkelijk op, zo hield enkel Pieter-Jan vol tot 3u zaterdagnacht, na een hevige strijd tegen de andere teams. Proficiat!

Ook hebben we er nu heel wat vakkundige tappers bij in Lendelede dankzij het taptalent van Robbe D. Onze verscholen meme en pepe karakter kwam ook naar boven bij de over succesvolle bingo. Er werd heel wat taart verorbert. Wat op zich ook al een prestatie was nadat sommigen overvol zaten na het overheerlijke ontbijt, met dank aan Bakkerij Thomas.

Dankzij onze 35 uren hebben we er ook onze eerste DJ (Edwurds) voor de Skalulfeesten aan overgehouden. Het was een hevige strijd voor de titel, bedankt aan alle deelnemers van de DJ contents. Spontane feestjes waren ook van de partij en we konden in stijl afsluiten met een taart en de surprise act, waarvoor heel veel dank aan Liese! Alle activiteiten kunnen zelfs niet passen in dit korte tekstje, vandaar kunnen jullie allemaal terug genieten met de aftermovie.

Mogen er nog veel zulke momenten volgen! Alvast meer van dat het laatste weekend van augustus op de Skalulfeesten.

De foto’s kan je hier bekijken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.