Terugblikken op SKF17

Terugblikken op SKF17

Dag beste Skalullertjes!

Zoals jullie merken zijn we er terug in gevlogen voor alweer een nieuwe editie van ons jaarlijks top-festijn. Maar we willen snel nog even terug blikken op een geslaagde afgelopen editie. Na een weekje zwoegen op onze oude gemeentekoer stond alles terug klaar om erin te vliegen.

De vrijdag was meteen de nagel op de kop! Edwurds, onze winnaar van de dj contest warmde de vroege vogels alvast op. Na het vallen van de avond barste ons koertje bijna uit zijn voegen. Growzy, Frères Deluxe en Carillon Lime zetten onze voetjes aan het dansen. Het tuintje was een heus succes, Rejected toverde het als het ware om tot een magisch zomers wonderland. We kunnen wel zeggen dat de eerste dag een toppertje was.

De Ketnetband hielp ons er weer helemaal door, dus konden we er even ‘fris’ terug invliegen voor dag 2. The Olsan Fiestovic Orchestra beet de spits af. Met hun hippe pakjes en zomerse beats namen ze ons mee op een muzikale wereldreis. Daarna hield Moustash het feest draaiende met hun tettenwals en andere leuke chansons uit het Gentse. Ben Cane deed de koer hevig trillen met hun stevige gitaren en wilde haren. Ook de Idiots hielden het rock & roll gehalte serieus op pijl om daarna mooi af te sluiten met de hete vibes van Radio Negra. De bands dit jaar waren stuk voor stuk echte knallers. De tweede avond werd mooi afgelsoten (of opnieuw in gang gestoken) door Nadiem Shah en DJ Kostermans.

De zondag toonde ons allemaal dat de Skalulfeesten een heus festijn waren geweest. Maar echte Skalulfeesten gangers blijven gaan tot het einde. Dat toonden de deelnemers van het bierpongtournooi met de hyperspannende match en een welverdiende winnaar. Proficitat Brian!
Xander Derycke sloot de Skalulfeesten af met een grappige noot en voor de survivers ging DJ Veste nog eens aan het werk tot alweer de vroege uurtjes.

Skalulfeesten 2017 was de max, op naar een volgende top editie!

Tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.