Zaterdag

Created with Sketch.

▬ U2BE ▬

Set time: 20u00

U2be – The Belgian U2 Experience is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een “must see” voor iedere U2 fan!

Een voorproefje kan je alvast vinden op de volgende link:
https://www.youtube.com/watch?v=xgzoaX8K3xw&t=12s

▬ Radio Spandex ▬

Set time: 22u30

De tweede band die op ons podium zal aantreden is: Radio Spandex
Radio Spandex is een pop & rock covergroep met drie krachtige, harmonieuze stemmen. En vijf strakke, vingervlugge muzikanten.
In hun flashy outfits knallen ze de opwindendste jaren ’80 hits, kortom hét recept voor een memorabele avond!
Ze speelden al eerder op Gert Verhulst zijn boot (Gert Late Night) en op de Faute party met Sven Ornelis.
Ook de Ideale Wereld, de Gentse Feesten en de oude gemeente koer zijn voor hen geen onbekend terrein. 2 jaar geleden speelde ze de pannen van het dak, deze zomer zijn ze dat terug van plan!

Trek alvast jullie mooiste 80’s pakje aan 🙂

▬ DJ Yolotanker  ▬

Set time: 00u00 – 01u00

Bekend van o.a. de filefuif op Studio Brussel en berucht om iedereen volledig los te laten gaan op zijn knotsgekke remixen. Gewapend met hardstyle, polonaisenummers, rasechte klassiekers en meezingers: echt elk genre komt aan bod. In zijn muziekkeuze is hij heel duidelijk: You Only Live Once (YOLO). Hij deed in het verleden al heel wat festivals en feestjes daveren, in augustus doet hij hetzelfde op de skalulfeesten.

▬ Tweedehands  ▬

Set time: 01u00 – 03u00

Neen, dit is geen zoekertjessite maar wel het dj duo Tweedehands.

Tweedehands wil het publiek plezieren met schijven die fout zijn, maar waarop je eigenlijk toch gewoon wil dansen ‘like nobody’s watching’. Dus hou je 80’s kleren aan of zoek nog vlug een fout trainingspak. aag de verkoopcijfers van de kringloopwinkels eens fameus de hoogte in en kom dansen tot die fancy joggings van uw lijf vallen, want aan de muziek zal’t ni gelegen hebben! 🙂

Deze heren draaiden al reeds de afterparty op de cyclocross in Gullegem, ze reisden al af naar Spanje met Route du Soleil en ook Het Depot in Leuven is voor hen geen onbekende plaats.